diumenge, 21 de juny del 2015

I arriba el final!!!

I sense gairebé adonar-nos-en arriba l'últim dia d'escola, sí , els Pintors hem passat ja el nostre primer curs a l'Escola Patufet!  Avui ha estat un dia ple d'emocions! De bon matí hem sorprès a la Vanessa amb paraules molt boniques i un últim regal  que l'ha deixat sorpresa i emocionada! 

Després de la sorpresa ha arribat el nostre moment de reflexió, hem parlat sobre allò que més ens havia agradat ... 



I després de reflexionar a ballar s'ha dit!!! 





























Us agradaria veure'ns ballar? 





Agafem forces esmorzant al pati!

























I per acabar el matí baixem a Bruniquer per despedir-nos tots junts cantant la cançó de l'Hora dels Adéus, però abans la Laia ens sorprèn amb un instruments molt màgic!!!


























Escolteu, escolteu!




I ara sí, l'hora dels adéus que posa punt i final al nostre 1r curs al Patufet!






En pujar cap a Encarnació arriba el moment dels petonets i abraçades, alguns estem una mica tristos i es nota amb la nostra mirada i les abraçades que es busquen, altres diuen que no volen fer-se grans i no haver de ser bombers, altres diuen que venen molts dies de festa... però tots coincidim en una cosa ens estimem moltíssim i junts hem passat un curs ple d'aventures que ens han permès fer-nos grans en tots els sentits i això és el més important, ara jo  no som un grup de desconeguts, som un grupet d'amics i amigues que junts som molt millors!!! 

GRÀCIES A TOTS I TOTES PER FER QUE AQUEST VIATGE ESTIGUÉS PLE D'AVENTURES MÀGIQUES I ÚNIQUES!!!!

PETONETS DE BON ESTIU!!! 

1 comentari: