dilluns, 18 de setembre del 2017

Com ens sentim?

A la classe de P3 hem començat la segona setmana amb molta alegria i calma! A primera hora a algú li ha costat una mica separar-se dels papis, però amb calma i relax poc a poc tots ens hem anat trobant a gust i podem dir que ha estat un dia d'allò més especial i on hem començat a fer unes pràctiques molt especials, Mindfulness en diu els grans, però per nosaltres, són unes pràctiques d'atenció de l'aquí i l'ara, que estem segurs que seran molt beneficioses per tots nosaltres, us animeu vosaltres?





Per començar hem conegut a la Fada de l'atenció plena, que ens ha explicat que una vegada va arribar a un bosc on hi havia molt soroll, on la gent anava amunt i avall, tothom estava seriós fins que va arribar ella i els ajudar a gaudir del moment, a somriure, a respirar amb calma i a ser feliços! 






Després de conèixer la fada hem fet la primera pràctica, el caminar conscient! Ens hem anat desplaçat per la classe variant la velocitat i el ritme, només fent això, sense parlar ni dir res...



A la tarda, a les  15 hores, hem fet una segona pràctica, la campaneta! Ens hem assegut tranquils, amb les cames creaudes, les mans a les cuixes, ulls tancats tot escoltant el so de la campaneta, i en acabar so mans amunt... 

I parlant d'emocions i abans de sortir pati hem seguit jugant amb les emocions: l'alegria, la tristesa i la ràbia ... tot preguntant-nos com ens sentíem?


Ràbia

Tristesa



Alegria

Estones plenes d'emocions


Seguim... ah, avui hem pogut escoltar com mai el so de la pluja !




Petonets,
Vanessa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada