dimecres, 21 de febrer del 2018

Ja venen els músics!

Seguim la setmana de la millor manera i avui hem tornat a sortir i hem pogut gaudir de nou d'un espectacle de música d'allò més xulo! 




Després d'esmorzar i amb moltes ganes hem anat en direcció al Kiddy Musics caminant i durant el trajecte hem anat fixant-nos en els busos que anàvem trobant, a cada sortida tenim un repte, mirar números, cotxes, motos i avui ha tocat busos i pràcticament sense adonar-nos-en hem arribat i un cop allà un moment d'espera i ... cap a dins! Quins instruments sonaran? Cantaran? Ballaran? 






















Com ja us deveu imaginar no hem pogut gravar ni fer fotografies però des d'aquí us expliquem una mica l'argument... 
 " En una estación de tren la Lola coneix uns música, el Titin i la Titina, que només parlen amb els instruments, uns instruments màgics i que cobren vida!" 

L'espectacle musical també tenia un toc màgic amb la llum negra i els objectes fluorescent que hi havia que ens han deixar a tots bocabadats!!! Hem sentit la trompeta, el saxo, l'acordió, la guitarra i el violí!  i la Lola ha cantat unes cançons molt xules... resumint ens ha encantat i més quan en acabar ens deixat fer un foto amb els protagonistes!!!



Petonets musicals!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada