divendres, 9 de març del 2018

Calma...

No us ha passat mai d'enfadar-vos molt molt i al final no saber realment el motiu pel qual esteu enfadats, fins i tot sentir-vos com perduts i no trobar-vos, doncs això exactament és el que els va passar en Pat i en Pit dos amics que decideixen sortir junts amb la barca i s'ha passen tant i tant bé que es passen el dia junts i de dues barquetes en fan un, però amb el temps després de remar i remar comencen a discutir i a enfadar-se i s'enfaden tant i tant  que les barquetes es separen i no es troben! Entre ells dos hi ha un núvol negre de fils que fa que no es puguin veure... poc a poc quan es s'adonene que es necessiten comencen a desenredar aquest embolic i es retroben! 




















Doncs bé, les tortugues que ja sabeu que som curioses de mena hem decidit fer un petit experiment i amb pot, aigua, colorant i estrelletes hem fet una mica de màgia i hem creat el nostre pot atrapa ràbies que ens pot anar bé quan necessitem fer un stop i calmar-nos si h necessitem. 

















En sacsejar el pot les estrelles es mouen amunt i avall i a mesura que van parant... nosaltres també ens anem calmant... us animeu a provar-ho! 

Petonets!

2 comentaris: