dilluns, 1 d’octubre del 2018

El cangur que no sabia saltar


Conte: El cangur que no sabia saltar

En una ocasió va néixer un cangur que no era com els altres. Aparentava ser-ho, però, aquest cangur tan sols podia saltar cap enrere. Aquella estranya qualitat el va convertir ràpidament en una cosa rara per a tots els de la seva espècie, i no van reparar en burles i rialles a l'hora de dirigir-se a ell ia la seva forma de saltar.
Aquell cangur, a més de saltar cap enrere, era un animalet extremadament sensible, i no podia sinó lamentar-se i plorar compadit de si mateix, com a conseqüència dels menyspreus de la resta dels cangurs.
Un dia, una girafa que acostumava a escoltar els seus laments es va acostar a parlar amb ell:
- No s'aconsegueix res plorant, saps petit? Si jo no m'hagués acostumat a la vida a encorbar el meu llarg coll, hagués mort molt aviat de fam. Per què no intentes saltar cap endavant? - Va manifestar la girafa.
El cangur es va prendre molt seriosament aquells consells i pocs minuts després va començar a practicar el seu salt del revés, o el que era el mateix, al dret de tots els cangurs. A poc a poc, i amb moltíssim esforç, el cangur va ser obtenint resultats i amb el temps va aconseguir el que s'havia proposat gràcies als consells de la girafa. Hi havia après a saltar cap endavant com tots els cangurs del món!
Aquell dia, i després de mostrar el seu gran esforç a la resta dels seus parents, el petit cangur comprendre que no era una cosa rara, sinó l'animal més increïble de tota la seva espècie, perquè només ell sabia saltar cap endavant i cap enrere també.

Estem molt emocionats amb el nostre nom de grup i avui a la tarda hem començat a investigar i hem descobert alguna que altra cosa, estigueu ben atents que en properes entrades ho compartirem!
I per acabar mireu que ben acompanyats han estat els Monstres de colors amb el cangur que ha portat  l'Uma avui!!!


Petonets de bona nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada