divendres, 9 de novembre del 2018

El calendari matemàtic

Ahir els cangurs vam compartir un moment molt especial, sí, ahir vam resoldre tots junts el nostre primer repte matemàtic! En arribar al matí vam observar que a la pissarra hi havia una cartells i un sobre del qual es veien un personatges...




Després del moment del calendari amb ajuda de la Vanessa vam llegir les paraules que hi havia a cada cartell, eren els dies de la setmana i justament en el dijous hi teníem un sobre!  

Vam anar traient el que hi havia, eren quatre personatges, quatre nom: Marta, Laia, Pol i Martí i una targeta! El primer què ens vam preguntar era qui era qui, per tant, ja ho teníem calia posar el nom, però com? Doncs llegint les indicacions de la targeta i atenció.... i sí, hem dit la paraula clau, posant molta atenció al moment, escoltant i observant vam ser capaços de dir qui era qui!!!  
































Entre tots vam trobar la solució fixant-nos molt bé en les indicacions,  davant un repte vam tenir clar que haviem de buscar solucions i junts va ser molt més fàcil i divertit!  Estàvem atents, escoltant i fascinats cercant la solució!

Us anirem informant dels diferents reptes, estigueu al cas!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada