dissabte, 15 de juny del 2019

Convis 2019- Dimecres 12 de juny

...  després d'una mica de descans toca compartir el que hem viscut aques tres dies de convis a Can Pere! Han estat tres dies intensos, plens de moments únics i irreptibles, instants que hem compartit i que ens han permès acabar de tancar el nostre vincle com a grup, un vincle que es va iniciar el passat setembre. No hi erem tots físicament, ens han faltat en Max, la Mila i l'Enoc, però simbòlicament també hi eren i el grup junt  ha fet que aquestes primeres convis estiguin ja dins la nostra motxilla de viatge! GRÀCIES ! 



La nostra aventura va començar el dimecres al matí quan vam trobar-nos per agafar l'autocar... amb moltes emocions barrejades i amb les motxilles preparades van sortir cap a Can Pere, on només arribar ja hi ens hi esparaven la Maggie, la Mònica, en David i en Roger, els monitors que ens han acompanyat en la descoberta de la Família Llimona i la vida a la granja!!!

Bon dia!

Ja hi som 

Can Pere


Ah! per cert en Cucu, també ha vingut de convis !!!



El dimecres va ser un dia de descoberta i jocs per l'entorn, a Can Pere tal i com ens va informar en Tonet,  el petit de la Família Llimona hi ha molts i molts arbres, arbustos i plantes i entre elles van poder collir romaní per fer una bossetes d'olor i per acabar el dia joc de nit! 

La iaia Trini


Ohhh... qui arriba!



La Martina 


Les pistes per la Martina 
Anem a buscar romaní 
Agafem romaní 


Romaní


Mireu...




Fa bona olor 

En Cucu al bosc


Fem les bossetes 

A punt pel joc de nit?
En Tonet

Dents... i a dormir!

PRIMER DIA SUPERAT!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada