dijous, 16 d’abril del 2015

Òscar, el drac que volia ser bo

Aquesta tarda els Pintors hem conegut un drac molt especial, un drac que vol trencar amb tot el que és típic dels dracs! Mireu com ja sabeu la majoria de dracs es caracteritzen per ser ferotges, per treure foc pels queixals i per una fam incontrolable!!! Doncs bé, l'Òscar és diferent, l'Òscar no vol menjar persones, ni vol treure foc pels queixals, l'únic que vol es treure bombolles de sabó i clar en un món ple d'estereotips això és un problema i aquest fet, el de voler ser diferent li comporta que no tothom l'entengui!!! 




Els pares de l'Òscar tampoc l'entenent i per això i seguint el consell de l'arbre savi l'envien al castell de les 100 finestres i de camí coneix un personatge d'allò més especial, un conill-tortuga, i llavors es quan s'adona que passi el que passi ell no vol canviar i així ho fa un cop arriba al castell on al llarg d'un temps passa tot tipus de proves i al final tal com era previst, l'Òscar és bo i fins i tot troba l'amor, una dragoneta també diferent, que enlloc de foc treu pètals de flors!!! 


El conill- tortuga

L'amor!!! 



































El conte ens ha agradat i sorprès molt a tots, un drac i una dragoneta bons i evidentment n'hem fet una petita reflexió! Ser diferent no és dolent i cal que tot ens respectem i valorem positivament!  

I després de la conversa a crear s'ha dit... 















































Trenquem doncs els esquemes i respectem les diferències, això de ben segur ens enriqueix !!! 

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada