divendres, 10 d’abril del 2015

Por? Nooo

El dimecres vam conèixer un pingüí molt especial, el Quim, el protagonista del conte:  ( No) hi ha fantasmes sota el meu llit!

“ Quan arriba l’hora d’anar a dormir en Quim sent tot tipus de soroll i el primer que pensa és que hi ha un fantasma i crida el seu pare, que li explica cada vegada que el crida que els fantasmes no existeixen! Ell no s’ho acaba de creure, però al final i després de comprovar que no hi ha res ni a sota el llit, ni dins l’armari, darrera la cortina, dins els bagul o darrera la porta ... s’adona que no ha de tenir por ja que els fantasmes no existeixen! I el millor és que s’adona que el realment la calmat ha estat l’abraçada del pare”




El conte ens va agradar molt i com no ens vam fer  moltes preguntes: com se deu sentir el Quim, perquè? Quina és l’emoció present?... LA POR i  què fa per no tenir por? I nosaltres tenim por?  I quan tenim por?

La conversa com sempre plena de sinceritat !!! La majoria tenim por a vegades, alguns a la foscor, altres a quedar-nos sols, o quan caiem de la bicicleta... i fins i tot li vam preguntar a la Vanessa si ella també tenia por a vegades tot i ser gran i sí, els grans a vegades també tenen por!!!




I  seguint amb la por, el dijous vam continuar parlant d’aquesta emoció, una emoció que ens alerta davant perill, que ens fa reaccionar en determinades situacions, una emoció que a vegades ens incomoda i com sempre el que cal es anar aprenent a gestionar-la!!! I estem segur que ho anirem fent!


De moment per començar, colors foscos  i pintar la por i vam fer-ho amb una cançó que també parlava de la por!!!



Ah ! i no tingueu por... ;)



Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada