dilluns, 24 d’octubre del 2016

El tres óssos

Avui els Monstres de Colors hem fet la nostra primera sortida al barri i res millor que anar tot xino-xano fins al Lluïsos de Gràcia on hem pogut gaudir d'una obra de titelles d'allò més especial: ELS TRES ÓSSOS a càrrec de la Companyia l'Estaquirot de Vilanova i la Geltrú! 

(IMATGE EXTRETA DE LA WEB DELS LLUÏSOS)



El trajecte ha estat intens, no és gens fàcil això d'anar tots junts pel carrer i seguir endavant sense passar-se o desviar-se, però estem segurs que a la propera serà molt més àgil. 





Un cop dins ens reben els actors i a l'escenari ho trobem capses de fusta gegants... què deuen tenir a dins? Ah! En poca estona ho hem descobert!!!
























El conte ens ha encantat, hem pogut descobrir una nova versió del tres óssos, ja que aquí abans d'arribar la Rinxols hem pogut conèixer molt millor l'osset petit que surt a buscar mel i torna a casa havent viscut moltes aventures i trobant-se molts animals pel camí i al final evidentment surt la Rinxols, curiosa i inquieta que tot toca i clar, la sopa , la cadira i el llit petit prova!!!






















Durant l'obra no hem pogut fer ni fotos ni vídeos us passem un que hi ha a la web dels Lluïsos! Mireu, mireu!!! 





Ah! sabeu què si teniu por penseu en coses boniques i la por s'esvairà ... sí sí, aquest secret ens la explicat l'osset petit i funciona! 

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada