dissabte, 5 de novembre del 2016

Anem al cinema !




Ahir va ser un dia molt especial ja que vam anar al cinema! Sí, al matí ben puntuals vam anar cap al Cinema Girona on vam gaudir de la peli: A la recerca de la Vall Encantada.  No era una sortida qualsevol sinó que en aquesta sortida teníem un objectiu molt clar, compartir amb els altres allò que havíem treballat a l'aula ja que l'activitat està emmarcada dins el Cicle de Cinema i Drets dels Infants. 

Aquest any el tema central era Barcelona, com  a ciutat acollidora, un tema que a nosaltres encara ens costa d'entendre una mica, per sort tenim casa, menjar, família.. i se'ns fa estrany pensar que un infant com nosaltres ho pugui perdre tot, per això ja des de l'Escola i juntament amb els Cavalls i les Balenes vam extreure determinades conclusions: quan perdem les persones que estimem estem tristos i tenim por;   podem ajudar als refugiats donant-los menjar, roba, deixant-los llocs per dormir... i amb amics i ajuda podem seguir endavant.


























Vam arribar els primers i mentre esperàvem les altres escoles vam poder mirar un curt que van estrenar per nosaltres que també parlava del tema dels refugiats i un cop vam ser-hi tots va tocar el moment de la presentació i la peli!!!



La peli ens va agradar molt, l'amistat i el companyerisme fan que el final tot i la pèrdua inicial de la mare i haver de fugir sigui positiu i alegre! 

Dilluns caldrà recuperar i recordar tot el que vam veure i treballar-ho i en breu us passarem el link del blog del cicle de cinema i drets de l'infant on penjaran els nostres treballs.

Ah!  a la classe del Monstre de colors tenim futurs paparazzis i models!!!







Petonets! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada