divendres, 15 de març del 2019

Cotxes...

Avui la Nausica ens ha portat dos llibres molt i molt interessants que han permés seguir indagant i descobrint noves coses dels cotxes. 

Sabíeu que els cotxes són transports, sí els haguéssim de classificar díríem que són transports  que van per la carretera i que tenen 4 rodes... i altres transports que hem anat veient avui tot jugant a les endenvinalles han estat la bicicleta, la moto, els camions, els helicòpters, els avions, els vaixells i les naus espacials!!! 















































Gràcies aquests llibres hem recordat algunes coses de les que ja sabíem, però també ens hem adonat que anàvem descobrint-ne d'altres de noves i això ens apassiona, tant  que fins i tot ens convertit en cotxes que s'anaven desplaçant per l'espai... primer sense cap indicació i evidentment el que ha passat es que resulta que xocàvem entre, per tant hem comentat que calia una direcció, mirar molt i molt be i que les carreteres són molt útils i per aquest motiu hem decidit per on havíem de passar i fins tot hem fet una fila de cotxes ben llarga! ;) 































Què us sembla? Us animeu a venir i circular amb nosaltres? 

Petonets!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada