dijous, 21 de març del 2019

Va de caramels

Ja fa dies la Nausica ens va portar uns quants caramels de Sant Medir i avui en Cucu ha decidit compartir amb nosaltres un nou repte! Sí, ens ha proposat resoldre el problema que se li ha plantejat en voler descobrir de quin gust són els caramels, i no ha estat gens fàcil, perquè no podíem tastar-los per descobrir-ho!





El primer que hem fet ha estat plantejar-nos com podríem ajudar en Cucu, és a dir, com podríem arribar a la solució del problema i el primer que ha sortit ha estat que podríem classificar els caramels ja que estaven tot barrejats i  a partir ens hem preguntat com podríem classificar-los i la resposta ha estat per colors i així ho hem anat fent entre tots i la Vanessa ens ha ant ajudant a descobrir quant el color del paper del caramel no ens acaba d'ajudar!!!

































Per tant vam decidir optar per classificar els caramels per colors que coincidia amb els diferents gustos, un total de 7: cola, pinya, poma, llimona, taronja, síndria i maduixa! i com a recompensa pel treball ben fet vam poder-ne tastar un, cadascú del seu gust preferit!!!

Petonets dolços!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada