dilluns, 29 de setembre del 2014

Com som?

Avui a la classe dels Pintors hem començat a parlar d'un tema molt interssant,  per començar la Vanessa ens ha fet unes preguntes: Com som?  Som tots iguals? Quines són les parts del nostre cos? Què tenim a la cara... i així i de manera divertida hem anat responent i fent grups tot adonant-nos que ens podem classificar en nens i nenes, segons el color del cabell, segons el colors dels ulls... no hi ha ningú igual,tots som diferents!!! 


Les nenes


Els nens 

Cabells "grocs " com han dit els Pintors

Cabells negres

Cabells marró 

Princeses de rosses 

Abraçada de cabells marró 





















Doncs bé, després de jugar i moure'ns una mica ha arribat el moment de seure i ... 


L'Èric



Sí, l'Èric s'ha convertit en un model que ha ens ha permès seguidament crear a una nova pintora, Pinta la Pintora !  Entre tots i amb el súper escenari magnètic d'en Tinet hem anat afegint tot el que li feia falta al dibuix per convertir-se en una "persona" i no només en una silueta!!!


Ulls, nas, boca... 

La roba i detallets 

A pintar s'ha dit 

Tots treballant






































Aquí la teniu



En acabar l'hem penjat i ara tenim una racó nou a la classe, el Racó del nostre cos, on avui ja hi hem penjat els nostres autoretrats, sí sí... Aquesta tarda a plàstica ens hem dibuixat a nosaltres mateixos!!! Som veritables artistes!!!  Abans però ens mirem i fem tot de cares!!! 

Ens mirem 

Cara d'enfadats

Cares somrient

Cara de sorpresa

Cara de por

Quina cara de tristesa oi? 

I seguidament a dibuixar s'ha dit!!! El resultat el podeu veure penjat a la classe i en breu us prepararem un petit recull pel blog i així anirem veient com anem canviant amb el temps!


Els Pintors súper concentrats!! 


Ah! i per tal de veure com hem anat canviant ens agradaria poder-nos veure de ben petits, us animeu i porteu una imatge vostra de petitons!!! Serà divertit veure si ens reconeixem!

Petonets!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada