dilluns, 15 de setembre del 2014

Comencem !!!!


I avui i després de segurament alguns nervis i emocions contingudes ha arribat el primer dia de P3! Alguns hem estat molt matiners i hem pogut gaudir de la classe abans que els altres, això sí, molt tímidament i esperant amb ganes l'arribada dels altres pintors i pintores!

En Joan, el més matiner!!! 

Poc a poc hem anat arribant tots, alguns ja ens coneixiem de la llar d'infants i en veure'ns se'ns il·lumina la mirada i busquem un lloc i comencem a jugar amb tot el que tenim a les taules !  Alguns ens costa una miqueta dir adéu als pares i mares, però ben aviat estem tranquils i un cop estem sols comença la nostra aventura de veritat i el primer que cal fer es descobrir la classe, el menjador i el pati i evidentment esmorzar per agafar energia!!! 


Anem a descobrir !!! 

Quina gana!

Cal agafar forces! 

Nosaltres ja hem acabat!

Hola! 

I amb les piles carregades arriba el moment del pati i per sorpresa ens convertim en periodistes improvitzats! 

Jocs compartits!

Els Pintors sortirem al Catakrac

En Nil tot un expert






















I després del pati encara ens queden ganes de més i coneixem en Tinet tot cantant i ballant i fem el nostre primer quadre!!!

En Tinet i en Gos

I els Pintors en acció!





I a la tarda i  encara més tranquils que durant el matí hem tingut una visita molt especial! Hem sortit al pati amb serpentines i confeti que la Vanessa tenia preparat i han vingut a veure'ns i coneixe'ns els companys i les mestres de P4 ( Els Bombers), els de P5  (Els Policies) i els de 1r!  Tots junts hem fet una rotllana gegant i ens hem desitjat un bon inici de curs! Hem volgut compartir una estoneta plena d'emocions, l'alegria per veure els petits, la vergonya de ser observats, però sobretot sobretot hem volgut compartir una estoneta tots junts i res millor que serpentines i confeti!!! I ALEGRIA!!! 

Donem inici al nou curs tots junts!!!







Tots a punt!!! 

Confeti!!!

Oh!!! Seguim tirant-lo!

Amunt ben amunt!

Això és començar amb alegria!



No calen més paraules oi? 




 

I així i sense adonar-nos-en ha arribat l'hora de marxar!!! Ha estat un dia molt intens, un dia ple d'emocions, però sabeu què?  no sabem si és que ens encanta ser del Patufet, ser de la classe dels Pintors o que tenim ganes de passar-ho molt bé,  però ha estat un gran dia!!! Ara a descansar!!! 

Fins demà!!!

Petonets de tots colors!!! 

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Vanessa pel reportatge!!!
    Els papàs d'en Biel desitgem un bon inici de curs a tots els Pintors!!!
    Molts petonets per tots!!!

    ResponElimina