dimecres, 17 de setembre del 2014

Un dimecres emocionant

Seguim amb més emocions i descobertes a la classe dels Pintors on avui hem passat un dia d'allò més divertit! 

Per començar aquest matí i després de cantar la cançó del Bon dia hem anat cap al racó de les emocions, un racó molt important, on cada matí hi anirem i respondrem a una pregunta: Com estem? Una pregunta que sembla senzilla,  però que a vegades no és tan fàcil de respondre i això ho hem descobert avui  també amb el Monstre de Colors, un monstre molt especial i que un matí s'aixeca molt embolicat i gràcies a la seva amiga aconsegueix aclarir-se! Cada color és una emoció i per tal que se senti millor el que fan és classificar cada emoció en un pot!  Així tenim l'alegria que és de color groc, la tristesa que és blava, la ràbia vermella, la por negra, la calma verda i l'amor rosa!  El Monstre el que té és que s'ha enamorat!!! Sí, sí!!!  I per això no sabia ben bé que sentia!  Doncs bé, després del conte hem anat dient de quin color ens sentíem i la Vanessa amb un retolador ens ha fet un puntet segons el color que estàvem!!! 

A punt de conèixer el Monstre de colors


El Monstre de colors ens ha agradat molt i ja hem decidit que farem uns pots per guardar les nostres emocions!!!


El dia ha seguit amb més emocions i després del pati hem conegut a la Cèlia que vindrà cada dimecres i divendres a fer-nos anglès i no està pas sola, sinó que tindrem en Cokkie i la Lulu! 

Hello!!!

És en Cokkie






















I a la tarda... La Laia, la mestra de música amb qui cada dimecres guadirem de bona música i de dolces melodies!!! 

La Laia

Bona tarda

Juguem amb cintes






































I espereu que abans d'acabar encara queda.. la nostra primer sessió de psicomotricitat amb la Patrícia, que ens ensenyat els cèrcols, els "totxos" i les colxonetes!!! 

El material

Tombarelles

Ens encanta!!!

Un dia mogut oi? Els Pintors no parem!


Petonets!!! 

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Vanessa de nou.
    M'encanta el blog i el poder veure el dia a dia d'aquests pintors. Ja veig que esteu entretinguts i segur que cada dia serà especial i amb molts tipus d'emocions.

    Endavant Pintors i molts petonets

    ResponElimina
  2. Les aventures tot just han començat, però a molt bon ritme!!!

    Petonets!!!

    ResponElimina