dimecres, 3 de desembre del 2014

Ritmes intensos...

Diuen que :

DESEMBRE FINAT
ANY ACABAT

Desembre és un mes molt especial, és un mes ple de festes i instants per compartir i gaudir-ne amb tots aquells que més estimem i pel Pintors és també un mes ple d’emocions i vivències úniques i especials, pels Pintors no només s’acaba l’any, sinó que també s’acabarà el primer trimestre, sí, sembla que era ahir quan entràvem a l’Escola, però el cert és que ja han passat dos mesos i tots estem d’allò més bé i sembla que ja portem molt i molt de temps al Patufet!

Aquests dies són dies de feina, hem d’acabar l’àlbum d’en Tinet, tenim les tapes dels àlbums, detallets nadalencs... però no tot ha de ser només feina, sinó que seguim tenint els nostres moments de joc i diversió i seguim descobrint noves coses! Si fa uns dies us vam parlar de Pollock, aquesta setmana hem conegut un altre pintor: Paul Klee.




Sabieu que tenia un gat que es deia Bimbo? I que el va pintar en moltes ocasions?  Les seves pintures estan plenes de color, bé, no totes , ja que al principi sempre feia servir colors més foscos i a partir d’un viatge a l’Àfrica va començar a fer servir molts i molts colors!





Nosaltres vam fixar-nos en dues obres: Senecio i Paisatge africà i vam fer-ne les nostres “versions”!

































Els Pintors del Patufet tenen molt i molt nivell oi?






I a part de l’art  seguim divertint-nos aprenent a gestionar les nostres emocions I aquest matí hem fet un Com estem? Diferent!   Hem fet tres trens: el de l’alegria, la tristesa i la ràbia. Els tres s’han omplert, però el que més vagons ha tingut ha estat el de l’alegria!!! Un cop tots hem estat en tren que corresponia a com ens sentíem hem passejat una mica, però només quan sonava la nostra música!




















Ha estat divertit i diferent i així d’una manera especial hem començat el dia, que ha seguit molt especial I més amb el que avui ha sortit en el calendari d’advent: BUSCAR LA FELICITAT!!! I què és la felicitat? I on es troba ? Tranquils els Pintors ho tenim clar, la felicitat  és estar content, alegre... i avui en Nil l’ha trobat just davant seu, sí, al terra ! La felicitat ha vingut a jugar amb la Vanessa ha dit ell! I la Vanessa seguint el segon desig del calendari d’advent ha dit que compartia la felicitat amb tots nosaltres i demà ens explicarà un secret, descobrirem on més podem trobar aquesta felicitat que tothom busca!!! 

















Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada