dimecres, 10 de desembre del 2014

Salvo el món en un matí

Els Pintors hem conegut un nou súper heroi, l'Àlex, un nen que de bon matí li diu al seu avi que vol salvar el món i que amb la seva ajuda ho aconseguirà! 




L'Àlex gràcies a l'avi descobreix que per salvar el món n'hi ha prou amb estalviar l'electricitat, arreglar les joguines trencades, classificar les escombreries per reciclar-les o anar al mercat dels pagesos a comprar! I tot es pot resumir amb les 4 R, sí, ho heu llegit bé, les 4 R: REDUIR, REUTILITZAR, REPARAR I RECILAR! 




 El conte ens ha permès parlar una mica sobre el consum responsable!  Sí, cal ser conscient que les coses no s'han de tirar o deixar de fer servir a la primera, que no cal comprar totes les joguines que ens agraden cal també tenir clar, encara que costi una miqueta que les joguines que no fem servir es poden fer arribar a ONG o bé altres nens que potser no en tenen, tal com fa l'Àlex, que les porta les seves revistes a una botiga que després les fa arribar a l'hospital pels nens que estan malalts! Ara venen dies de molts regals i canvi de joguines, pensem-hi una miqueta i entre tots fomemtem el consum responsable! 






I una mica en aquesta línia com ja sabeu el dilluns 15 farem el primer mercat d'intercanvi de joguines al Patufet, molts ja heu portat la joguina, però aquells que encara no afanyeu-vos!!!

Petonets!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada