dimecres, 17 de desembre del 2014

Un matí moooolt especial!

Seguim setmana i avui...






Sí, aquest matí després d'esmorzar hem rebut una altra visita molt esperada, el TIÓ DE NADAL!!! Per començar ens hem reunit amb els Bombers al pati i hem fet una súper rotllana... i tot d'una ha semblat que algú trucava a la porta, la Vanessa ha sortit corrents i en tornar ens ha demanat a tots que tanquessim bé els ulls i que a la de tres fessim un salt i... 





Quina emoció!!! Ja tenim el tió aquí i tal com heu vist amb una carta on ens ha explicat que venia de molt lluny i que tenia moltes ganes d'estar amb tots nosaltres i que per aquest motiu es quedarà amb nosaltres, però cal que el cuidem molt bé i sobretot necessita menjar per molt poder cagar el proper dilluns!!! 



























Abans d'entrar-lo cap a dins hem pogut tocar-lo i acaronar-lo de més a prop!!!!
































Ara toca cuidar-lo i mimar-lo molt i així dilluns ben ric serà!!!! 

I no us penseu pas que hem acabat, no aquest matí hem preparat un mural molt especial, el mural de les nostres il.lusions per aquest Nadal, il.lusions més enllà de les coses materials que segur que rebrem, hem anat una mica més enllà i hem pensat altres coses que també són molt boniques i necessàries i com que ens agrada compartir un cop acabat han vingut el Bombers i Polícies i junts hem compartit les nostres il.lusions! 
























I abans de marxar ens hem fet abraçades gegants i ens hem desitjat unes bones festes!!!!!






Un  matí molt molt especial!!!

Petons, abraçadaes, joguines, alegria, compartir i regals, les il.lusions dels Pintors!

Petons! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada