dijous, 23 de gener del 2014

El conte de la felicitat

Aquest matí després del pati hem fet una mini sessió de ioga, sessió que ens ha servit per relaxar-nos i anar aprenent a controlar la nostra respiració! És una estona divertida i plena de rialles i complicitat, les postures que anem fent són d'allò més divertides!!! 


Últims estirament...

Doncs bé, en acabar ens hem adonat que a part de les targetes amb les diferents postures hi havia també altres targetes i a tots ens ha cridat l'atenció la mateixa i la Vanessa ens ha explicat que es tractava d'un conte i no d'un conte qualsevol, sinó que d'un conte molt especial... el conte de la felicitat: 


" En certa ocasió, es van reunir els déus per crear l'home. Van pensar de crear-lo com ells, però es van adonar que llavors déus i home serien igual, tindrien el mateix cos, força i intel·ligència i això no podia ser possible! Van decidir llavors que havien de pensar en alguna cosa que els fes diferents, però quina? 
Després de molt pensar, un d'ells va manifestar: Ja ho sé! Els traurem la felicitat. Però el problema serà on amagar-la perque no la trobin mai.
El primer va proposar d'anar-la amagar al cim de la muntanya més alta del món, però una va contestar que no ja que era possible que algú  pogués pujar i trobar-la i llavors tothom sabria on era!  
Seguidament un segon va suggerir que es podria amagar al fons del mar, però és clar un altre va responde, no! podrien fabricar una embarcació capaç de navegar sota de l'aigua... 
Un tercer va proposar d'amagar-la en un planeta llunyà, però també va haver algú que va replicar i va dir que es podrien construir una nau capaç de solcar l'espai i arribar a la felicitat. 
Què complicat era això d'amagar la felicitat fins que finalment un va exposar: I si l'amaguem a dins d'ells mateixos? Estaran tan ocupats buscant-la per fora, que no se'ls ocorrerà mirar a dins d'ells.
Tots van estar d'acord amb aquesta ide, i des de llavors a vegades les persones es passen els dies buscant la felicitat sense saber que la portem dins nostre!!! "


En acabar el conte ens hem preguntat per la felicitat, que era per nosaltres la felicitat?  Els primers ens respondre ho han tingut clar la felicitat és estar tranquil, content, poder jugar, poder anar a veure els avis, els tiets, els pares... la felicitat és tot allò que ens fa somriure!!! I parlant de somriure i de felicitat hem recordat una cançó molt i molt xula... 





La Carlota ho diu molt clar!!!






I com que la felicitat és somriure hem dibuixat a la pissarra la cara de la felicitat segons nosaltres!!!



Jo li faig un somriure divertit

La felicitat a la pissarra!































El conte ens ha agradat molt i a la tarda hem decidit recuperar-lo, però enlloc de ser la Vanessa la que ens ho anava explicant ho hem fet entre tots....



El conte de la felicitat








  I com que seguim amb el somriure després de descobrir un secret molt ben guardat, on es troba la felicitat hem decidit tornar a dibuixar la cara de la felicitat, però aquesta vegada en paper i així ho podrem tenir més dies presents i segurament fer-ne alguna cosa, ja sabeu que els Pintors som molt creatius i ens encanta pensar coses noves i diferents. 

Somriures ... 

LA FELICITAT




































I per acabar el dia bonics cors... que a tots ens recorden que la felicitat es troba dins nostre, la felicitat no es compra, la felicitat és allò que tots busquem i no sempre en el lloc adient, ara però els Pintors us podem ajudar i si no la trobeu ja ho sabeu, veniu-nos a veure!!!

La felicitat està molt a prop nostre!



Petonets plens de felicitat!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada