dimecres, 8 de gener del 2014

Benvinguts de nou!

Després de molts i molts dies sense veure'ns els Pintors avui ens hem retrobat de nou, alguns hem arribat molt contents i amb moltes i moltes ganes de parlar i explicar tot el viscut al llarg de les vacances, d'altres en un primer moment ens hem trobat una mica desubicats, tants dies sense escola i ara cal tornar a la rutina, alguns fins i tot hem estat un xic tristos en un primer moment, però al cap de poc... els Pintors ja ens hem sentit com a casa i  hem pogut gaudir els uns dels altres i començar ja el trimestre amb molta molta energia i ganes de seguir fent-nos grans!!! 

Per començar el primer que hem fet és canviar el calendari, el desembre ja està més que acabat i ara ja estem al mes de gener i no som pas al 2013, sinó que tal com ha dit en Marcel, ja som al 2014!!! El gener es presenta molt ple d'aniversaris, els pintors ja comencen a fer 4 anys: l'Olivia, la Carlota, en Max, en Marcel, en Cai i l'Enric!!! 

Calendari de la il.lustradora Rosa Maria Curto 


Estem al primer mes de l'any i tot i que aquests dies sembla que no es nota tan el fred, estem a l'hivern i la dita de mes de gener ens ho recorda molt bé!
Gener fredolic
entra bufants els dits. 



I com que tenim ganes de tenir un hort ben bonic els encarregats de les plantes han anat a mirar i regar els enciams que vam plantar abans de marxar de vacances i estan creixent!!!!!

En Marcel i la Júlia regant els enciams


I evidentment no podíem pas acabar sense compartir els nostres regals de Reis, tot i que alguns n'han tingut tants que gairebé ni se'n recordaven! ;) 

El torn d'en Cai... els altres Pintors escoltant atentament!


Ja ho veieu, els Pintors hem començat ja amb moltes moltes ganes!!! Què no pari doncs el viatge i les aventures que estan per venir!!!


Petonets plens d'il.lusions noves i renovades!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada