dilluns, 27 de gener del 2014

No ens n'hem oblidat pas!!!

Sovint no ens agrada reconèixer que tenim por o bé que ens enfadem o estem tristos ens costa acceptar tenir por, estar tristos o bé enfadar-se i per aquest motiu a vegades quan ens pregunten si ens enfadem o estem tristos acostumem a dir que no i el mateix fem quan ens pregunten si tenim por... són emocions més negatives i sense adonar-nos-en a vegades volem evitar-les quan en realitat cal viure-les igual que fem amb l'alegria o la sorpresa  i això és el que podem anar fent amb les llibretes de les emocions que cada setmana van a cada dels pintors! 

Tot i que amb una mica de retard anem a veure  les de la setmana passada... 

En Christian amb l'alegria

En Noah amb la tristesa

La Clàudia amb la por

La Daniela amb l'enuig


































L'Alejandro amb la sorpresa


Tots cinc van compartir amb nosaltres el seus moment d'alegria, tristesa, enuig, sorpresa i por! Van descobrir que hi ha moltes coses que fan content en Christian : l'aigua, passejar amb cotxe, jugar, pintar...  L'Alejandro ens va explicar que va ser una sorpresa compartir sortida a la muntanya, la Clàudia ens va explicar que una de les seves pors era dormir sola i als monstrs però que gràcies al Xop, el gos dels avis ara està més tranquil.la i ja pot dormir sola; en Noah ens va explicar que s'havia entristit perquè no havia pogut esquiar per la quantitat , molta, neu que hi havia i la Daniela ens va dir que tot i que creia que no la feia enfadar res al final es va adonar que hi havia moltes coses que si la feien enrabiar!!!








I per tancar el que teníem pendent de la setmana passada afegim també les imatges del cap de setamana passat d'en Tinet i la Marieta, que van estar a casa d'en Lluc i en Cai, un cap de setmana que tot i el fred i la grip incipient d'en pobre Cai va estar ple de grans moments! Aquí us es els deixem !

En Cai amb en Tinet

... pobret Cai, al final malalt

En Lluc amb en Tinet


































































Bona nit!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada