dijous, 16 de gener del 2014

Només un trosset






La gallina Léa quan arriba l'hivern ja està preparada amb la seva bufanda, una bufanda llarga i molt calenteta... però no tots els animalets són tan previsors com ella i l'ocellet, el conill i la guineu decideixen demanar-li un trosset de la seva bufanda. La Léa no té cap dubte en el moment de compartir amb l'ocellet i el conill... però amb la guineu, aix! amb la guineu, té els seus dubtes ja que les guineus no sempre són de fiar i en un primer moment li diuen que no hi cap... La guineu marxa tota sola i trista... però tranquils, al final la Léa es repensa i crida a la guineu que emocionada els hi diu que són FABULOSOS!!! I és ben cert, compartir és fantàstic 




El conte ens ha agradat molt i fins i tots ens hem animat a representar-lo!!!









I com tots els pintors som artistes no n'hem tingut prou amb una vegada... 



El grup 2

El grup 3

El grup 4

A tots ens ha fet molta molta il.lusió representar el conte i a mesura que n'anàvem parlant erem més conscient de les emocions que anaven sortint, la tristesa de la guineu és possiblement la que més ens ha cridat l'atenció a tots en adonar-se que no la volien per compartir la bufanda, tot i que alguns també han dit que potser a part d'entristir-se la guineu s'havia enfadat! El millor però és quan la gallina, l'ocellet i el conillet finalment s'adonen que s'ha de compartir i la tristesa s'esfuma i es percep l'alegria i estima, fins i nosaltres en el moment d'actuar ho hem notat  i molt, ja es veu a les fotos oi o fins i tot en algun dels dibuixos que hem fet!




Ens anem fent grans i això es nota en el moment de conversa que establim en acabar els contes o altres activitats que fem,  poc a poc estem aprenent a escoltar-nos, comencem a demanar el torn de paraula... i no tan sols això sinó que també fem reflexions cada vegada més i més "profundes" ... sí, ens estem fent grans!!!

Les emocions són presents sempre, des del moment que ens despertem fins al moment que ens n'anem al llit, no podem viure ni pensar sense les emocions, però gestionar-les no és fàcil, però el camí que han iniciat els Pintors de ben segur que els permetrà fer-ho i per aquest motiu estones com les d'avui, estones de reflexió i conversa i fins i tot una mica de representació teatral  i dibuix són úniques!!!

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada