divendres, 6 de febrer del 2015

Festa de la Pau 2015

Acabem setmana i ho fem de la millor manera i amb la millor companyia possible, avui hem celebrat la Festa de la Pau, festa que han preparat els companys de 3r d'ESO  i que des d'aquí i només començar ja volem felicitar i evidentment  agrair tot el que han fet i preparat per tal que el dia d'avui hagi estat molt especial.


Per començar amb la Festa aquest matí hem rebut la visita d'en Xavi, el tutor de 3r d'ESO molt ben acompanyat per alumnes dels diferents cursos de la ESO i amb un pim pam  han muntat i preparat els diferents tallers i grups i ha començat la gresca i xerinola! 7 tallers on el tema de la Pau era l'eix transversal i que hem realitzat conjuntament amb els companys de P4 i P5.

Fent els grups 

A punt per començar


Taller de galetes

Circuit per la Pau 

Trencaclosques 

Grulles per la Pau 

Què és la Pau? 

Ball i abraçades per la Pau 


I per acabar tots junts al pati i cantem: La màgia d'un mag!!! 

Si tingués la màgia d'un mag... 


A la tarda segueix la festa començant amb una sessió de titelles on hem conegut a la Clara, l'Enric i un pirata, el cap de trons... on la Pau torna a a estar present i que ens ha agradat molt!!!!

Quin teatre més bonic!!! 

Ens ha encantat!!! 





















El fi de festa té lloc a Bruniquer on els grans ens han acollit molt bé i fins i tot per no passar fred ens han deixat seure a la seva falda!!! Murals preciosos, balls i cançons i grans i petits gaudint d'una estona tots junts!!!


Comença la Festa

El símbol de la Pau 



No podem acabar pas sense felicitar de nou a tots els alumnes d'ESO i en Xavi que han fet una feina molt molt bona  i si voleu veure més fotos podeu anar a l'apartat de mèdia de l'Escola i allà en podreu veure moltes més!!!

Bon cap de setmana i recordeu que dilluns amb alguna cosa al cap heu de venir!!!! 

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada