dimarts, 3 de febrer del 2015

Sense paraules...

Aquesta setmana és una setmana molt especial! Els Pintors estem vivint la primera setmana de la Pau a l'Escola i res millor que començar ajuntant mans i fent un cor molt especial. 





Per començar la Vanessa ens va preguntar que era la Pau i tots ens vam quedar pensatius, la Pau és tenir amics va dir algú, és estimar... però per molts el concepte encara no era molt clar i el que si vam dir és que el contrari de la Pau és la guerra, però per sort nosaltres això no ho vivim a diari com altres nens. 
Ens vam quedar amb ganes de més  i avui al matí  hem continuat amb una sorpresa molt especial, un conte: Sóc la Pau ! 



Es tracta d'un conte molt especial on hem conegut una nena amb un nom molt especial, Pau, però on viu ella les coses no són fàcils i tot és fosc, trist, sense ocells, sense flors, sense nens poden jugar... estan en guerra i tot és més complicat, però per sort un dia sembla que tot canvia i les flors comencen a sortir, els nens poden jugar i tot és molt millor! 

Tots hem escoltat atentament, mirant els dibuixos i gaudint de tot el  que s'anava explicant i en acabar hem passat a la pissarra i entre tots hem fet un mapa mental molt especial!!! Sí, hem partit de la paraula PAU i la Vanessa ens ha dit que havíem d'anar dient que era, anar donant idees i més idees... i després hem agafat una altra paraula i així al final tots hem fet un mapa mental que ha deixat sorprès a grans i petits!!!!!! El nivell dels Pintors és molt alt!!!!

Mapa mental de la Pau 


Per nosaltres la Pau són totes aquestes coses! Tenim la sort de poder-ne gaudir a diari i això és mereix un somriure i gaudir-ne al màxim!!!! 
Ah!!! i com artistes que som... també hem fet el dibuix del conte, però en una altra entrada us els posem !!!  Ara ja a descansar molt!

Petonets!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada