divendres, 27 de febrer del 2015

Visitem els grans de l'Escola !

Avui l'Aran, en Jacob, en Bruno, l'Íker Periánez i Joan, representants de la comissió d'escoles més sostenibles han anat a Bruniquer amb una missió molt important!!! 


Esperant ... 

Com ja sabeu el dilluns vam signar el compromís dels embolcalls sostenibles, doncs bé, aquest matí hem baixat a veure els companys més grans de 4rt d'ESO que també participen en el projecte. 

Quan hem entrat estaven fent classe de matemàtiques i hem pogut gaudir d'una mini explicació sobre pendents que feia en Cesc i fins i tot en Bruno ha pogut tocar i dibuixar a la pissarra digital!!! 






























Un cop han acabat la classe ha arribat el nostre moment, ni nervis, ni vergonya... bé, potser la Vanessa una mica més que nosaltres i tot!!! I hem començat a explicar el motiu de la nostra visita: els Pintors volem que ells també s'impliquin i signin el compromís i tal com fem nosaltres tinguin presents les R!!! I estem segurs que després de les nostres explicacions en tenen  moltes més ganes!!!




























Els més grans de l'Escola ens han escoltat amb atenció i la majoria han dit que signaran el compromís i faran servir esls embolcalls que els hem portat!!!!  Esperem que ho facin, els dia que menys s'ho esperin anirem a visitarlos i ho comprovarem!!!! 




















Aprofitem el blog per agrair en Josep, en Cesc i la Núria  (que també estava fent classe amb una part del grup) haver-nos deixat entrar i compartir una estoneta amb els més grans i sobretot per haver-nos fet sentir com uns autèntics reis!!!

Petonets!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada