dijous, 12 de març del 2015

Entre trens, somriures i petons!!!!

Els Pintors seguim aprenent a gestionar les nostres emocions i cada matí com ja sabeu dediquem una bona estona al Com estem? I per fer-ho encara més divertit avui ho hem fet d’una manera diferent! 
Hem fet tres trens: el d’alegria, la ràbia i la tristesa que havíem fet altres vegades i  només ens podíem moure quan sonava la música de cada emoció!
Ens voleu veure?


 




Sigui l’emoció que sigui la que sentim l’hem d’aprendre a gestionar i mai reprimir o prohibir, cal poder-se enfadar o estar trist, el que  hem d’aprendre és a què quan això ens passi no ho estiguem més temps del necessari!



Què deurà passar aquesta tarda? 

I seguint gestionant emocions aquesta tarda hem fet una bosseta  molt especial, una bosseta plena de somriures, sí, tal com ho sentiu  i us deveu preguntar com oi? Doncs molt senzill, hem dibuixat cares somrients que de ben segur ens ajudaran quan en algun moment ens faci falta!!!


El primer grup concentrat

Somriures a dins 


Un bon somriure

Seguim omplint els somriures

Què us sembla? 

L'Èric molt concentrat 



Cap a dins!!! 

Això ja s'acaba

Cap a dins... 



Els nostres somriures!!! 

També haureu notat que alguns en sortir portàvem pintallavis oi? Doncs com que la capsa dels Petons ha desaparegut, segurament algú en devia necessitar molts i no s’he n’ha pogut estar ;) aquesta tarda n’hem tornat a fer una i ara de nou tornem a tenir molts petons per repartir, ja ho sabeu!!!

Aquí el teniu!!! 

Muakis!!!

Jo vull aquest





















Petonets! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada