divendres, 6 de març del 2015

Reciclet, un conte i tot net

Ja fa dies que els Pintors coneixem en Reciclet gràcies a unes cartes que ens ha anat enviant! En elles es va presentar i ens va explicar que era un contacontes que li agradava molt viatjar i visitar a nens i nenes a les seves escoles i poder explicar el conte del Drac màgic i la torre de residus! On les 3 R ( Reduir, Reciclar i Reutilitzar) hi eren molt presents!!!

A cada carta ens donava nova informació i ens feia fer alguna activitat! A la primera vam descobrir i classificar diferents materials i fins i tot vam jugar amb imants!!!  A la segona vam classificar les deixalles i a la tercera vam preparar una part de la torre dels residus. 

1a carta 
De què estan fetes les coses? 

Això és de plàstic 

Faig màgia amb un imant! 


Els colors ens parlen per classificar


Una paperera pel paper





















Doncs bé, ahir al matí finalment vam poder conèixer en Reciclet, que es deia Marina i que ens va explicar el conte : El Drac màgic i la torre de residus




El drac protagonista del conte era molt bo i important a la ciutat ja que gràcies a ells les deixalles no estaven pel mig, però un dia van arribar uns venedors ambulants i el nombre de residus va augmentar considerablement i els carrers enlloc d'estar nets i polits estaven plens de brutícia i el cel gris... això el drac ja no ho podia arreglar, massa envasos i com que era culpa de la gent del poble es van reunir i van començar a pensar en com es podria fer... siiii, calia reciclar i reutilitzar, i evidentment reduir els residus i així és com hem passat a fer la torre dels residus i après a reciclar encara millor. 


El drac 

La Marina 

Els venedors ambulants

Com reciclar! 

Reciclem? 

Cada cosa al seu lloc 

El paper aquí

Tot al seu lloc

Aquí tenim la torre 

A recollir s'ha dit!!!

Mireu mireu...


  


 Ens va agradar molt passar una estona amb en Reciclet i ara encara tenim més ganes de seguir reduint, reciclant i reutilitzant!!!

Fins aviat!!!

A l'apartat de Mèdia de la web podeu veure moltes més imatges! 

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada