dilluns, 2 de març del 2015

Perdut i trobat

Avui l'Íker Periáñez ha portat un conte molt especial: Perdut i trobat on hem pogut conèixer el valor de l'amistat entre un nen i un pingüí! 







" Un dia  arriba un pingüí a la porta de casa d'un nen, en un primer moment aquest pensa que el pingüí potser s'ha perdut i decideix ajudar-lo i a tornar a casa seva, ni més ni menys que al Pol Sud! Durant el viatge el nen explica moltes històries i el pingüí l'escolta atentament. En arribar lluny d'estar content el pingüi sembla més trist que mai, però ha arribat el moment de dir-se adéu! En el viatge de tornada el nen s'adona que troba a faltar el pingüí i decideix tornar a buscar-lo... el pingüi no s'havia perdut, se sentia sol!!! En arribar al Pol Sud de nou, el pingüí ja ha marxat i just quan el nen ja pensava que no es tornarien a veure ... es retroben i s'abracen! MAI més tornaran  a estar separats!!! " 




El conte ens ha encantat!!!!  A cap de nosaltres ens agrada sentir-nos sols i igual que el pingüi quan ens hi sentim estem tristos i busquem algú que ens estimi i faci companyia!!! 

Us deixem un petit curt del conte, la presentació és anglès, però tot i així us agradarà!!! 





Petonets ben trobats i compartits!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada