divendres, 20 de desembre del 2013

I EL TRIMESTRE ACABA!!!! BONES VACANCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I finalment avui arriba divendres i per tan avui s'acaba el primer trimestre i per fer-ho la millora manera ha estat poder compartir el matí amb els tots els companys d'infantil i primària!!!






En primer lloc hem pogut gaudir de l'actuació d'en Miquel, en Guillem, l'Edith, la Maria, l'Ivan, en Jofre i la Júlia que han captivat amb les seves dolces melodies!!!


Petits grans músics



Seguidament els companys de 5è ens han representat: Conte de Nadal!!! Quins artistes estan fets!!!  Fins i tots han cantat tots junts una cançó amb els instruments, ha estat genial!!!

Conte de Nadal 


I en acabar hem seguit amb una mica més de música amb en Guillem, la Mar, la Clara, l'Anna, en Sergi, l'Itziar, en Jordi i l'Ivan de 6è. 


Els companys de 6è

I abans de marxar les mares de l'AMPA fan entrega dels premis a les postals de Nadal guanyadores i a la Classe dels Pintors la postal guanyadora ha estat la d'en....


En Max


I així i sense adonar-nos-en ha arribat l'hora de tornar cap a la nostra classe... el matí ha passat ràpid i abans de marxar ha estat el moment de petonets i abraçades i sobretot el moment de dir-nos BON NADAL!!!!! i per tancar el trimestre i el blog fins a la tornada només ens queda desitjar-vos el  millor per aquestes festes i l'entrada al nou any! 


(il.lustració de Joan Turu) PAU I AMOR ELS 365 DIES DE L'ANY!!!!



MOLTS I MOLT PETONETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Els Pintors i la Vanessa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada