dimecres, 9 d’abril del 2014

Cap a la Fundació Miró!!!

I finalment ha arribat el dia esperat, avui hem anat de visita a la Fundació Miró!!!! Sí, avui ha estat el dia en què hem pogut gaudir de les obres de Miró en directe!!!

Tots hem arribat ben puntuals a l'Escola i després d'esmorzar hem anat a buscar l'autocar i directes cap a la Fundació Miró!!! Tot i que el trajecte no era especialment llarg teníem tantes ganes d'arribar que de seguida hem preguntat si faltava molt i just quan menys ens ho esperàvem hem vist ... 

Dona i ocell al Parc Joan Miró 

Sí, hem pogut veure l'escultura que vam treballar els nostres companys de P5!!!  I a partir d'aquí... i en poca estona arribem a la Fundació Miró!!! Tots ens hem fixat en què hi havia una escultura -personatge i les lletres de Miró!!! 

Ja hi som!!!

La primera obra: Personatge

Cap a dins!!!



















En entrar deixem les jaquetes i motxilles per estar còmodes i comença la nostra aventura !!!

Alguns ja han divisat alguna de les obres que cal trobar!!!! 



I només entrar ens trobem el Tapís!!!! És molt més gran del que ens pensàvem!!! El mirem detingudament, observem tot el que fins avui només havíem vist en paper o la pantalla gran, simplement genial!!! Estem tan atents escoltant i observant que els turistes (i avui n'hem vist moooooltttttttttsssss) no podien evitar passar-se i mirar-nos!!!  Just a la mateixa sala on hi ha el Tapis tenim també Mans caminant cap a constel.lacions i un altre quadre d'allò més curiós i on Miró va aprofitar paraigües i teles i on els peus i ulls també hi són presents!!!

Escoltem atentament


El Tapis era molt gran!!! 

Una obra nova!! 
































Seguim caminant i... 

Parella d'enamorats


Sí, arribem a la Parella d'enamorats, però abans la Nahia ha trobat l'Ocell Solar en petit i hem mirat altres escultures de l'artista!!!

Mini escultures

Escultures curioses

Aquí tenim la maqueta... l'obra real està Paris i és molt més gran!!!!

La mirem per tot arreu!



















































Ja hem trobat dues de les obres, queda només Personatge davant el Sol, però abans... 

L'Autoretrat

Mirades que ho diuen tot





El museu té diferents sales i ara ens queda visitar la última, bé la penúltima, ja que encara n'hi ha una altra que tot i que normalment els petits no hi van els Pintors tenim moltes ganes de seguir i anar una mica més enllà!!!

Observant el quadre


En aquesta mateixa sala tenim L'Or de l'Atzur i és inevitable parar-hi un momentet! I a part de quardres hi tenim també unes escultures curioses: El Rei, la Reina i el Príncep i la Princesa diu la Nahia...ens hi posem? 

L'or de l'Atzur

Unes noves escultures? 


















I abans d'anar a l'última sala anem cap al terrat, però malauradament no hi ha totes les escultures, però sí la Carícia d'un Ocell que van treballar els companys de P4!

Som els Pintors!!!


Ja gairebé arriba l'hora de marxar, abans visitem la última sala!!!

El Somriure d'una llàgrima


I ens sortir tots tenim molta gana i anem cap als Jardins del Laribal on busquem lloc i menjar s'ha dit!!!

Cap a dinar!

Certament, teníem molta gana!!!



















I en acabar de dinar... a jugar s'ha dit!!!

Foto!!!

Jocs amb sorra 

Jocs amb fulles 

Floretes dolces

Hem acabat amb màniga curta










































I entre jocs amb sorra, fulles, ampolles i pols molta pols ha arribat l'hora de marxar i només seure a l'autocar el cansament és notable i molts ens quedem ben adormits!!! El dia ha estat molt i molt bo!!! I si voleu veure més imatges a l'apartat MÈDIA trobareu el nostra àlbum flickr!!!

I ara ja, a descansar!!!!!! Fins demà!!!! 

Petonets!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada