dimarts, 22 d’abril del 2014

i de nou benvinguts...

I avui donem el tret de sortida a la tercera part del nostre viatge, avui els Pintors iniciem el tercer trimestre, l'últim a P3 ... i per a molts sembla ahir que vam arribar tímidament al Patufet... el temps passa ràpid i això és bona senyal, això vol dir que estem a gust i feliços!!!!

El tercer trimestre ha començat amb activitat frenètica! Sí, tal com llegiu! Al matí abans de piscina hem parlat de les vacances i de la nostra mona i seguidament cap a la piscina i a la tarda plàstica, sessió especial, ja que demà és Sant Jordi, tal com ja sabeu i evidentment els Pintors estem preparant una petita sorpresa, només us direm que hem fet servir pintura vermella i les nostres mans....

Sorpresa!!! 



I com que estem en el temps de princeses, cavallers, dracs, roses ... a la classe ja tenim el nostre racó de Sant Jordi!

Cavaller, princeses, dracs, roses... 


I demà... demà serà un dia molt especial! Al matí farem un intercanvi de punts de llibre, anirem a passejar pel barri on podrem mirar parades de llibres i roses i en tornar els companys de sisè ens representaran una petita obra de teatre. A la tarda seguirem amb contes a càrrec de les àvies que ens vindran a visitar, un dia d'allò més intens, per tant a descansar!

Sant Jordi 
La princesa


























I abans d'acabar us deixem amb uns quants links de recursos de Sant Jordi! 

cliqueu aquí!!!!!




Creem la llegenda
CLIQUEU AQUÍ... RECULL DE CANÇONS DE PRIMAVERA I SANT JORDI!!!







I ara sí... fins demà!!!! 

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada