dijous, 24 d’abril del 2014

I avui... els Jocs Florals!!!

Tot i que ahir va ser el dia de Sant Jordi ha estat aquesta tarda quan els Patufets d'Encarnació hem celebrat els Jocs Florals, on les mares representants de l'AMPA han fet entrega dels premis als guanyadors de cada curs.

Tot a punt
Comencem 



































Per nosaltres han estat els nostres primers Jocs Florals i hem estat molt atents i gaudint de les actuacions musicals que ens han ofert l'Edith, la Júlia, la Maria i l'Ivan de cinquè.

Només començar la Teresa, la Bàrbara i la Sílvia ja ens han dit que tots els nostres punts de llibre eren preciosos, però que al final només en podien escollir tres i a la classe dels Pintors les guanyadores han estat...

La Carlota, la primera

L'Olivia, la segona 


i la tercera, la Daniela!!!
























Les guanyadores han rebut un conte de regal i la primera, a part del conte una rosa!!! Des d'aquí volem felicitar un altre cop a les flamants campiones!
La tarda ha seguit entre actuacions musical i entrega de premis als companys de P4, P5 i 1r!


Música i premis


I per acabar hem pogut mirar i tocar de ben aprop els instruments!!!

La guitarra de l'Edith

La guitarra de la Maria 

El violoncel de l'Ivan






























Des d'aquí i per acabar volem donar les gràcies tant a les mares de l'AMPA com als companys de cinquè per haver compartit amb nosaltres aquesta tarda tan especial!
Si voleu veure més fotos de la tarda, podeu anar a l'apartat de Mèdia de la web de l'Escola i en l'àlbum de SANT JORDI teniu moltes més imatges!!!

Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada