divendres, 11 d’abril del 2014

Un esmorzar molt especial!!!

I ja som divendres i tenim molt  a prop les vacances, merescudes i molt esperades!!!!  Abans però d'estar totalment de festa hem passat un matí d'allò més especial!!! Aquest matí hem anat de sortida al Parc de les Aigües on hem gaudit de la companyia dels nostres companys de més grans que fins i tot ens han recollit i ajudat a fer el camí més fàcil!!!

Els companys de 4RT ens han ajudat molt

A punt d'arribar












































Tot parlant i rient amb les nostres parelles hem arribat al Parc de les Aigües on hem fet una rotllana molt gran i hem esmorzat per recuperar forces!

El Parc de les Aigües 

Ja hem arribat

A esmorzar s'ha dit


En acabar d'esmorzar ha arribat el moment de buscar els Ous de Pasqua que vam preparar i que la Glòria, l'Alba i la Vanessa han amagat!  Ha estat molt divertit endindar-se entre els arbustos i plantes... per molts allò era un bosc!!!
Us agradaria veure'ns en acció? 





Al final tots hem trobat tots els ous!!!

Un aplaudiment per tots!!!


I el premi per haver estat tan bons buscadors ha estat poder jugar al parc de dalt on també ens hem trobat amb altres companys més grans!!!
La Paula i en Dídac

Amunt


El Wang i els Galera
























I així i sense adonar-nos-en ha arribat l'hora de marxar i la tornada ha estat una mica més dura pel cansament, però per sort els nostres "padrins" de sortida han estat a l'alçada!!! 

Un moment de descans

Ben agafat!




















I ara sí, ja estem oficialment de vacances i només ens queda dir que ens veiem a la tornada amb moltes ganes i energies renovades! El viatge arribarà a la tercera part... el temps passa molt ràpid i els Pintors ja són molt molt Patufet!!!!

BONES VACANCES!!!!!!!!!!!!!

MOLTS MOLTS PETONETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada