dimarts, 8 d’abril del 2014

Caramelles 2014

I gairebé sense adonar-nos-en estem ja acabant el 2n trimestre, un trimestre llarg i molt ple de moments únics i especial, un trimestre ple de colors, formes, personatges... un trimestre ple d'aventures compartides!

I aquesta setmana serà d'allò més intensa, ahir vam acabar feines, vam preparar els ous de Pasqua per divendres... i avui, matí de piscina i tarda musical, sí, aquesta tarda cap a les 15.20 hem sortit de la classe per anar cap a Bruniquer on juntament amb tots els companys d'infantil i primària hem gaudit d'unes bones caramelles!!!  I que són les caramelles? Doncs cançons i danses que es canten per Pasqua, però com que nosaltres per Pasqua estarem de vacances aquesta tarda ja les hem celebrat!


Caramelles 2014

Les actuacions












































Danses, balls, cançons... han omplert la tarda i ens han permés gaudir dels nostres companys grans a qui saludem i mirem amb una barreja d'admiració i timidesa!


Mirades d'admiració 



Observem l'espectacle

Qui sortirà ara? 

Cal estirar-se una mica

Ben atents 

Juguem? 


























































Us agradaria veure'ns ballant i cantant...




Ho hem fet molt i molt bé oi?  

La tarda ha passat ràpid i això és un bon senyal ja que les coses bones acostumen a passar ràpid!!! i parlant de coses bones, demà ja sabeu que tenim sortida, sí, sí... demà anem a la  FUNDACIÓ MIRÓ on ens podrem veure les tres obres treballades per a l'exposició: El tapís, la Parella d'enamorats i Personatge davant del Sol a part d'altres que també estan exposades al Museu! En tenim moltes ganes i aquest matí junts ja hem recordat que cal arribar puntuals, que a la motxilla hi hem de posar l'esmorzar, el dinar i una muda de recanvi per si de cas i que les joguines s'han de quedar a casa i molt molt important cal portar moltes moltes ganes de passar-ho bé i gaudir al màxim del dia!!!

Fins demà!

Petonets!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada