dimecres, 28 de maig del 2014

Adéu, tristesa!



Avui hem conegut en Toni i la Tina, dos conillets molt especials i que ens han permès seguir treballant en la gestió de les emocions, una tasca que no és fàcil, però a la classe dels Pintors les emocions i sentiments estan molt presents durant tot el dia i això ens permet començar a ser conscients de com ens sentim, tot i que a vegades hi ha emocions que encara costen molt de gestionar i de fet és normal, perquè tot just estem a l'inici d'aquest treball i tenim molt temps per seguir treballant!!! Doncs bé, avui amb aquests dos conillets protagonistes del conte que ens va portar el Marcel hem treballat la tristesa. 



La Tina està trista perquè el seu amic Toni marxarà un parell de mesos i no es podran veure tant com fins ara. En Toni en un primer moment no s'adona del que li passa realment a la seva amiga, però s'esforça per tal que ella se senti bé i la porta d'excursió al bosc i allà finalment la Tina acaba explicant el que sent: està trista perquè ell marxarà i el trobarà a faltar! 
Mentre la Vanessa ens explicava el conte alguns ens hem sentit com la Tina i la tristesa era present en veure que la protagonista estava tant trista, però a llavors hem descobert què han fet els conillets per deixar enrera la tristesa: una foto amb un gran somriure i així no es trobaran a faltar!!!



I nosaltres? Com ens sentim quan estem tristos? Què necessitem per deixar tristos? I una de les coses que també han sortit sempre que estem tristos plorem? 
Els Pintors han coincidit en què quan estem tristos en agrada que ens abracin i facin petons, tot i que algú ha dit que no sempre i també que a vegades plorem quan estem tristos i d'altres en canvi no!!! 

I com que als Pintors ens agrada dibuixar res millor que dibuixar la tristesa, però no només la tristesa sinó que també l'alegria, que seria l'emoció contraria! Simplement sense paraules... quan ho mireu ho entendreu!!! 

































Sorpresos oi? 

I a la tarda amb la Laia hem continuat parlant de la tristesa, però a través de la música! Hi  ha cançons o melodies que ens sense adonar-nos-en ens omplen de melanconia i el millor és una bona abraçada!!

Música i emocions


Petonets ben forts!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada