dilluns, 19 de maig del 2014

Anem de convis!!!

I després de molt esperar arriba la setmana de les convis!!! Sí, aquest dimecres els Pintors juntament amb els Bombers i Policies marxarem de convis a Can Brugarola i per anar-hi hem de preparar la maleta amb tot el necessari per passar tres dies plens d'aventures i com que ja som grans i us volem ajudar aquesta tarda els Pintors n'hem preparat una de gegant entre tots!!! 




Per començar hem dibuixat una maleta gegant i entre tots hem dibuixat tot allò que necessitem i en acabar-ho hem omplert la maleta!!!

La roba

La cinta de color rosa

Tot al seu lloc!!

La maleta dels Pintors 






















































































Els nervis i ganes per anar de convis són molts i els Pintors ja estem més que preparats per anar-hi i fins i tot en Noah ja fa dies que fa el compte enrera, i ara ja només queden dos dies per marxar!!! Seran tres dies plens de màgia i moments únics, seran tres dies d'aventures que compartirem amb vosaltres en tornar, seran tres dies on ens farem una mica més grans!!!

I com que el moment de la maleta és molt important us deixem amb un petit recull d'imatges per veure com ho hem anat fent!!! 





Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada