dimecres, 14 de maig del 2014

I avui... cap al Celler del Pernil!

Aquest matí ha estat un matí molt especial! Després d'esmorzar per agafar energia hem anat cap al Celler del Pernil, la botiga dels pares de la Joana de P5 on en Jordi i la Mar ens han fet passar una bona estona!!!

Cap al Celler del Pernil 



El camí ha estat divertit i més quan tothom ens parava i preguntava on anàvem tan elegants amb els nostres davantals!   

Quina porta tan curiosa

Ens hem creuat amb els Bombers




















En arribar en Jordi i la Mar ja ens esperàvem i el primer que hem fet ha estat descobrir una mica la botiga! Quins pernils, fuets, formatges... quina bona olor!!! Díficil resistir-se a la temptació!!!

Ja hem arribat

Una mica de pernil dolç


Quina bona pinta tot!

Quins fuets i pernils... 




















En Jordi ens ha ensenyat els "congeladors" gegants on semblava que l'hivern havia tornat i on es guarden els embotits o botifarres que es ja estan fets!

Quin fred

Sortim que fa molt fred! 



En Diego feia croquetes


I ara sí, en acabar la visita a la botiga passem al mostrador on hem trobat en Diego fent croquetes i després de rentar-nos les mans hem començat a treballar i com que no hi ha res millor que poder-ho veure in situ us deixem aquest tres vídeos on els Pintors anem per feina!   

Comencem...




Seguim...




Els Pintors som ja uns súper experts...






Al principi a alguns tocar la carn freda ens ha fet una mica " d'angúnia", però en breu hem començat a gaudir-ne tal com heu pogut veure en els vídeos! Les nostres cares fent les mandonguilles i afegint-t'hi una mica de julivet, all o farina... bé, alguns més que una miqueta ha estat totalment el contrari,  però segur que seran boníssimes i molt ben condimentades!!! 


Comencem!

Mireu que treballadors!

I en acabar... la Mar ens ho ha embolicat!


L'estona ha passat molt ràpid, però abans de marxar encara hem pogut tastar una mica de formatge i fuet!!! Estava boníssim!!!  I per acabar, volem donar les gràcies en Jordi i la Mar per haver-nos fet passar una bona estona, per nosaltres ha estat genial visitar-vos! MOLTES MOLTES GRÀCIES!!! 


MOLTES MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!! PETONETS!!!



Si voleu veure més imatges només cal que aneu a l'apartat  D'IMATGES de la web de l'Escola!!!! 

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada