dilluns, 12 de maig del 2014

Els pots de les emocions

El dijous passat en Marcel mentre estàvem fent com cada matí el com estem va dir que aquell moment era molt important, que allò que estàvem fent era molt important ja que així tots podíem saber com estàvem i ajudar-nos. En dir això la Vanessa va explicar-nos que era veritat, que cada tots, grans i petits ens havíem de fer aquesta pregunta i pensar perquè estàvem d'una manera o d'una altra i el que ens faria falta per canviar! i llavors vam adonar-nos que a la classe tenim els pots de les emocions, les ampolles, la tortuga, els contes... tenim un racó d'emocions farcit de recursos que ens poden ajudar i que a casa això no era del tot així i és clar com que a la classe dels Pintors som uns artistes vam decidir que havia arribat el moment de fer-hi alguna cosa i entre tots i recordant el conte del Monstre de Colors vam pensar que seria divertit tenir els pots de les emocions i així ho vam fer!!!







Primer vam fer un pots per a la classe i després cadascú es va fer els seus propis pots, només vam necessitar papers de seda  i cola i a treballar s'ha dit!!!









De ben segur que els Pintors en arribar a casa o fins i tot abans ja us hauran explicat que el vermell és la ràbia, el verd la calma, el blau la tristesa, el negre la por i el groc l'alegria! Ara us toca a vosaltres, de quin color esteu? i recordeu les emocions totes barrejades no van bé! Quan estigueu embolicats... agafeu el pots de les emocions i classificar-les s'ha dit, en acabar de ben segur que sabreu com esteu! Això sí, hi ha un estat que és difícil de classificar, l'AMOR i aquest que és de color rosa està present a tot arreu!!! ;) 



Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada