divendres, 23 de maig del 2014

Can Brugarola 2014 (1)

Hores d'ara ja estem tots a casa després de passar tres dies fantàstics a Can Brugarola on hem viscut aventures pirates, on hem compartit jocs, secrets, mirades, somriures, moments de descans, àpats ... han estat tres dies que ens han permés fer-nos una mica més grans i autònoms i conèixer-nos encara una mica més del que ja ho hem fet fins ara i tot això en un entorn natural i amb la platja molt a prop!!! 

El nostre primer dia


El dimecres va començar molt gris, però tot i aixi les nostres aventures pirates ja van començar amb els monitors: Pepot, Cap de Rap i Mar de Fons.  
El primer que ens va cridar l'atenció en descobrir l'entorn va ser... 

LA BANDERA PIRATA


I com a bons pirates ens calen banderes, dominar la pesca, agafar molta energia... i amb tot això el dia està més que passat!!!!

Alguns moments del primer dia!!! 


El dia va ser intens i a la nit...

Pintors a dormir


El dijous va començar gris, però poc a poc el Sol va començar a guanyar terreny i al final el dia va ser càlid i molt lluminós!!! Al matí ens vam quedar a la casa i vam observar diferents tipus de peixos, vam fer jocs marins i vam conèixer a la tortuga Tuga i a la tarda i després d'un bon dinar vam anar cap a la platja on vam haver de buscar petxines i vam poder jugar amb la sorra. 

Dijous matí

Tarda a la platja

Les pistes per anar trobant el tresor pirata van anar arribant i ahir a la nit amb les nostres llanternes vam trobar el mapa!!! 
Guau!!! Quina llanterna!!!

Tots a punt

Esteu preparats? 


Sense adonar-nos-en ja som divendres i el dia és molt especial per a tots, avui trobarem el tresor, tornarem cap a Barcelona i a més la Clàudia es fa gran i ha volgut compartir amb tots nosaltres!!!

La corona

MOLTES FELICITATS!!!!!!!

Galetes per tothom

La Clàudia repartint galetes






































I amb la panxa ben plena després de l'esmorzar tornem cap a la plajta i allà després de seguir les indicacions trobem l'apreciat tresor!!!

El mapa del tresor




Voleu veure com l'hem trobat? 























I per evitar maleficis...





Després de trobar el tresor tornem cap a la casa i allà podem fer un tastet de musclos i escopinyes!

Musclos

Escopinyes

Boníssims


La nostra estada a Can Brugarola està ja a punt d'acabar-se, però abans rebem un últim regal... un parxe pirata!!!!

Un pirata? No! En Lluc!

Unes pirates molt guapes!

Quina colla de pirates!



La Sandra i la Vanessa també amb parxe!

















Han estat tres dies fantàstics i la càmera n'ha captat molts molts i si els voleu veure a l'apartat d' IMATGES  en trobareu molts!!!!!!!!!! Esperem que us agradin!!!

I per acabar simplement... només queda esperar a les convis de l'any vinent!!!!  Us deixem amb un petit recull d'imatges amb música del mar!!! 







Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada