dijous, 8 de gener del 2015

Ens retrobem!!!!




Hola !!! Després d'uns quants dies de vacacances, merescudes sens dubte avui els Pintors ens hem retrobat!!! Tots hem arribat molt contents i il.·lusionats a classe i amb moltes ganes de compartir tot el que ens han portat els Reis, el Pare Noel o el Tió i pel que s'ha vist els Pintors s'han portat molt i molt bé i han estat unes festes molt plenes de regals!!! 


El matí ha estat molt intens entre la conversa sobre les vacances i fer el canvi del calendari i atenció no només canvi de mes sinó que també canvi d'any!!!!  Ja estem al gener del 2015!!!  i sabeu què diuen del gener... 

Gener fredolic
entra bufant els dits


I tot i que avui no ha estat un dia excessivament fred, les ganes i les il.lusió per estar junts de nou ha fet que les abraçades i petons estiguesssin presents!!!

Foto amb abraçada sorpesa a la fotògrafa

De dos en dos o  de tres en tres

Ningú sense abraçar-se

Vince cap aquí!!!

Eis que vinc!!!

Abraçades "amoroses"
















































I parlant de sorpreses en Tinet també ens ha volgut soprendre i aquest trimestre viurem noves aventures molt molt divertides!!! 

Una carpeta plena de noves av entures!!! 


I aquesta tarda una mica més d'emocions amb el conte: Amb bogeria, on hem descobert un història plena d'amor i amistat entre un peix i un gatet que ens han demostrat que l'amor pot ser infinit i que es pot estimar amb bogeria, apassassionadament i per sempre més i sobretot quan s'entèn i es respecta com es cadascú!




T'estimo... i tu? 
... UNA MICA... 
El conte ens ha agradat molt i l'hem representat i tot! 




I per acabar la tarda una mica d'art i emocions... 




Hem observat un quadre molt especial, però sense saber el nom!  A tots ens ha agradat i ens ha semblat que els personatges s'ho estaven passant molt bé i que possiblement ballaven o saltaven i sens dubte l'alegria hi era molt present! El curiós ha estat descobrir que el títol del quadre és: BALLANT AMB LA POR de Paul Klee. Sí, lluny de mostrat la por, el que fan els personatges és ballar i fer fora la por, interessant oi? I com que els Pintors som inquiets de mena, demà seguirem una miqueta més amb el quadre, ja ho veureu!!! 


I ara sí... a descansar que no hem parat i després d'aquesta parada, el viatge dels Pintors continua i les aventures preparades són moltes!!!

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada