dilluns, 12 de gener del 2015

Només un trosset

Aquest matí en començar el Com estem? algú ha dit " que el no se qui no volia ser el seu amic, però ell sí i que tots havíem de ser amics... " i llavors la Vanessa ens ha preguntat sobre què creiem que eren els amics i tots ho hem tingut molt clar, els amics són persones que ens agraden, persones que estimem i amb qui ens agrada jugar, fer-nos abraçades, petonets i compartir. 




I aquesta tarda hem conegut un a la Gallineta Léa, l'ocellet, el conillet i la guineu. 



" Ja hi som, ja ha arribat l'hivern- diu l'ocellet tot sol i amb molt de fred.

Així comença el conte: Només un trosset, un conte que ens ha permès passar un tarda d'allò més divertida!!! 
La gallina Léa quan arriba l'hivern ja està preparada amb la seva bufanda, una bufanda llarga i molt calenteta... però no tots els animalets són tan previsors com ella i l'ocellet, el conill i la guineu decideixen demanar-li un trosset de la seva bufanda. La Léa no té cap dubte en el moment de compartir amb l'ocellet i el conill... però amb la guineu, aix! amb la guineu, té els seus dubtes ja que les guineus no sempre són de fiar i en un primer moment li diuen que no hi cap... La guineu marxa tota sola i trista... però tranquils, al final la Léa es repensa i crida a la guineu que emocionada els hi diu que són FABULOSOS!!! I és ben cert, compartir és fantàstic " 

El conte ens ha agradat molt i ens ha servit per recuperar el tema de l'amistat d'aquest matí i parlar també de com es devia sentir la guineu quan primer no la volien, estem segur que la tristesa era present, però per sort al final els quatre amics acaben junt i compartint i fins i tot nosaltres i després de respresentar el conte hem compartir el mocador d'en Romeo i el de la Vanessa!" 

Tots junts i compartint! ;) 

I així i sense saber-ho hem encetat el tema d'aquest trimestre dels centres d'interès: L'AMISTAT!!! Us convidem anar al blog dels centres d'interès i podreu trobar-hi una bonica definició i de tant vídeos o imatges!!! 

Bufandes, ocellets, gallines, conillets i guineus!!! 


Ja ho veieu a gaudir doncs dels nostres amics i amigues!!!! 

Petonets amistosos!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada