divendres, 16 de gener del 2015

Visitem la Biblioteca Vila de Gràcia

Tot i que el dia ha estat gris, fred i plujós els Pintors ens hem abrigat i hem sortit amb alegria cap a la Biblioteca de la Vila de Gràcia!




En arribar hem esperat a què ens vinguessin a recollir, però abans ja hem preguntat a quin pis aniríem!!!




























Ens ha recollit l'Esther i després de treure'ns la jaqueta  ha començat de debó la nostra visita i el primer que hem fet ha estat escoltar amb molta atenció tot el que ens ha explicat l'Esther!  Cal tenir cura dels llibres, cal tenir carnet per agafar els llibres de la biblioteca i molt important a la biblioteca no podem cridar, cal parlar fluixet!!!



























Tenim davant nostre molts molts llibres, però abans de poder-los consultar l'Esther ens n'ha ensenyat un d'animals molt xulo i ens  n'ha explicat dos de màgics!!!






I seguidament a guadir de tots els contes que teníem prop nostre, recordant que cal tractar bé els llibres i que en acabar de mirar-los cal deixar-los en el carret! 

























Mireu, mireu!





L'estona ha passat molt ràpid i sense adonar-nos-en ha arribat el moment de marxar! Ha estat molt divertit i des d'aquí volem donar les gràcies a l'Esther, de ben segur que ens tornarem a veure!!! 

Ah!  i com els Pintors estem descobrint les emocions i gaudim aprenent a la biblioteca hem vist molts llibres sobre el tema i fins i tot algun de conegut i la Vanessa n'ha agafat uns per la classe i tot!!!























I ara ja de cap de setmana!!! Ens veiem dilluns!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada