dijous, 15 de gener del 2015

Un gran dia!

Avui ha estat un dia ple d'emocions, reflexions i pensaments!  Ben bé es pot dir que ha estat un dia en què d'una manera divertida i amena ens hem apropat més els uns als altres! 

Al matí la Vanessa ens ha demanat que miressim unes imatges que ha anat penjant, calia mirar-les i seguidament hem començat la conversa: què els hi deu haver passat? com deuen sentir-se? com ho poden solucionar? com ho faríem nosaltres? o què els hi díriem?  Tots hem dit la nostra i sabeu que totes les respostes són bones i el més important entre tots hem fet que l'activitat fos molt intensa i la Vanessa es quedés d'allò més sorpresa i contenta, tal com ha dit ella groga i rosa, perquè l'alegria i l'amor que sent cap a nosaltres és enorme!!! 

Tots punt! 

El pare s'ha enfadat? 

Estan contents!

Una nena que s'ha disfressat i està molt contenta! Li diria hola i que m'agrada molt la seva disfressa 

I a la tarda hem començat parlant sobre la tristesa, emoció que no sempre sabem gestionar i que sovint no ens agrada sentir. Quan estem tristos no ens sentim bé, tenim ganes de plorar i a vegades fins i tot volem estar sols! Als pintors són moltes coses les que ens estristeixen: que la mare o el pare ens avisin, que ens agafin les joguines, barallar-nos amb els nostres germans o germanes o amb els amics... però també comencem a tenir recursos que ens poden ajudar: els petons, les abraçades, les pessigolles...  i de ben segur que en descobrirem moltes més !!! 




I per acabar hem recuperat el conte del Monstre de Colors i avui l'hem ajudat, ja que no estava embolicat, nooo... el que li passava és que havia perdut els colors!!! 




Entre tots l'hem ajudat a recuperar el color i així saber com se sentia!!!



Donem color al Monstre!!! 

Ara sí, el Monstre ja sap com se sent!


 Petonets! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada