dijous, 29 de gener del 2015

The Artists



Aquests matí els Pintors hem conegut aquests dos personatges tan especials! Uns pintors amb qui hem passat una estoneta divertida i que com no ens ha permès parlar i conversar una estona!!! 

Competint pel quadre més gran

Els Pintors

Els dos quadres en fan un!!!! 
































En el curt hem pogut veure com els dos protagonistes competeixen per pintar el quadre més gran; comencen amb una tela petita i acaben amb una tela gran i que resulta que ens ajuntar-ho tenen un preciós quadre davant!  L'enveja i competició donarà pas a les rialles, però per poca estona... les teles acaben caient cap a baix!!! I el caràcter dels dos surt altre cop!!! 

I què podríem fer per ajudar-los? Molts hem dit que no cal enfadar-se tant i que poden pintar de nou un quadre!!! Alguns fins i tot han dit que podrien anar a buscar les teles a baix, però amb el mar s'haurien mullat... sigui com sigui ens ha quedat clar que a vegades ens enfadem i no sempre tenim raó i és molt millor riure i fer venir l'alegria que la ràbia! Tal com s'ha sentit: agafem el pot de la ràbia, posem la ràbia dins i tanquem el pot!!! 

I com que art i emocions estan unides després de la conversa hem fet dibuixos molt i  molt bonics!!! Atenció fins i tot tenim una posta de sol com la dels pintors protagonistes del curt!!!






Petonets artístics!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada