dimecres, 25 de setembre del 2013

Arriba la tardor... i anem avançant!!!

Tot i que meteorològicament parlant no ho sembla massa l'estiu ja s'ha acabat i des de diumenge que ja tenim entre nosaltres la tardor!


 Sí, ja ha arribat l'època de veure carrers, boscos i parcs plens de fulles seques que en caminar fan crec-crec! És l'estació dels bolets i castanyes, però també de les carbasses, magranes i raïm!

Encara tenim molta tardor per davant i de ben segur que podreu veure moltes entrades relacionades amb el tema i les activitats que anem fent sobre aquesta estació! 

Per començar però, el primer que fem els Pintors és observar imatges de fulles, arbres, paisatges... on tots coincidim en veure uns colors en concret, sí, els colors de la tardor!!! Sí, voleu saber quins són? Doncs atenció, la dita diu així:

Groc, vermell, taronja i marró 
són els colors de la tardor.

I com que som a la classe dels Pintors no ens podem resistir i fem un dibuix lliure fent servir aquests colors...

Cai, Dídac, Yua-an, LLuc i Jordi

Antonio, Noah, Lola, Ainara i Alejandro

Christian, Marcel, Mariona, Nahia, Max


I no només ha arribat la tardor, sinó que també ens anem adaptant i començant a seguir els hàbits i rutines que ens ajudaran a fer-nos grans molt grans!!!

Cada dia comença tot cantant el bon dia amb la Marieta que seguidament fa dir bon dia un a un, així podem controlar qui ha vingut o no l'escola, seguim amb el com estem? On ens preguntem com ens sentim, perquè ens sentim d'aquella manera i el que necessitem per canviar;  passem en acabar al quadre de càrrecs, sí, moment en què escollim el que ens caldrà fer aquell dia per ajudar a que tot vagi molt bé, tots tenim alguna tasca a fer i n'hem de ser conscients i responsables i ens ajudarà a ser cada vegada més autònoms i per acabar tenim el moment del calendari, per saber el dia que som, el temps i la dita del mes! Sí, oi, quantes coses que fem!!! Tot just estem començant i encara costa una miqueta fer-ho tot seguit, però poc a poc anirem millorant i estem segurs que a casa també ho anireu notant!!!

Com estem? 

Estem...

El quadre de càrrecs

El racó del calendari














































Us deixem la cançó del Bon dia! Així també la podeu practicar a casa!!!



Petonets d'ens anem fent grans!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada