dilluns, 30 de setembre del 2013

Una nova setmana!

Sembla que era ahir que vam començar la nostra aventura a P3 i avui hem començat ja una nova setmana, sense adonar-nos-en aviat farem el nostre primer mes al Patufet!!!  Cada vegada ens sentim més a gust a l'escola i el nostre dia a dia cada vegada està més ple de coses noves i comencem a omplir ja d'aquesta manera la nostra motxilla de viatge!!!

Estem aprenent els uns dels altres i junts les coses surten molt millor, tot i que a vegades encara ens costa una miqueta, només una miqueta compartir, però poc a poc!!! 

Aquesta setmana ha començat de manera molt creativa, sí! Els pintors es caracteritzen per ser molt creatius i tenir moltes inquietuds i nosaltres els Pintors de P3 també en tenim i avui hem començat a parlar del nostre cos, hem parlat de les parts de la cara, hem parlat per a què ens serveixen i fins i tot ens hem mirat tot de dalt a baix per veure com èrem!!! Les persones som totes diferents, uns poden tenir els ulls verds, els altres blaus, negres... unes tenen el nas molt gran i els altres molt "xato"... i això és el que ens fa únics!!!! Doncs bé, després de mirar-nos tant ens hem aventurat a fer el nostre propi autoretrat!  Anem seguint les indicacions de la Vanessa i mirem la cara de la Pepa que es pot muntar i desmuntar per anar fixant-nos en les parts de la cara!!! Ha estat una estona divertida i les nostres obres són d'allò més "cuques" , és el primer autoretrat que fem , però ja us ho diem ara, no serà pas l'únic!!! 

Com som?

I aquesta tarda seguint amb el toc creatiu del Pintors ... 

Creem?

Sí, amb només uns quants gomets i unes ceres ens hem convertit ens artistes abstractes! Gomets junts, gomets separats, gomets sobreposats i  puntets, cercles, camins, sanefes amb ceres!!!   Mireu quin racó tan bonic ens ha quedat!!!


Un petit museu!!!


Ah!!! per cert, avui a dormir ben d'hora i a descansar molt, demà comença l'activitat de piscina!!! Quines ganes que en tenim!!!

Petonets creatius!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada