dijous, 19 de setembre del 2013

Un matí especial!!!!

Gegants, capgrossos i dracs... 



Tal com us vam dir ahir aquest matí els Pintors hem estat els primers de sortir cap a l'Ajuntament de Gràcia, que es troba a la Plaça de la Vila i on podrem veure la Torre del rellotge que ens servirà de referent per saber que hem arribat al nostre destí! 

Sortim amb una mica de nervis, aquesta és la nostra primera sortida oficial,  una setmana després de començar els Pintors hem demostrat una vegada més que ja som "grans" i que som capaços d'assolir el que ens proposem!!! 
Per començar però, cal recordar el més important per sortir i és que ens cal anar de dos en dos i seguir la fila, això és el més bàsic, així el camí serà més fàcil!!! 


A punt per sortir!!














Comencem a caminar!





























En un primer moment això de seguir la fila i no deixar la mà de la parella ens ha costat una miqueta, però poc a poc hem anat avançant tot descobrint els carrers i botigues més properes!!!

Mirem el Mercat

Aquí ve la mare a comprar! - ha dit en Dídac


El cansament es comença a notar, però ja queda poc per arribar i en Max ens anima dient que la torre del rellotge està molt a prop... i sí, té tota la raó!!!

Ja hem arribat !!!

Entrem?

L'Ajuntament




































Abans d'entrar recordem que no trobarem el Torradet, la Gresca, en Pau i la LLibertat, però ulls ben oberts per poder mirar el que ens espera dins...  I atenció, just abans d'entrar ja ens hem trobat el drac!!!

El drac!!!

Entrem i ens trobem els capgrossos i el Campanar Pepitu i el gegantó del senyor Mussons!!! Anem amunt i avall mirant i fixant-nos en petits detalls! Els altres gegants no hi són, però els reconeixem en els plafons que tenim al davant!!!

Oh!!! Aquests sí que estant aquí!!!

En Pau i la LLibertat

El Campanar Pepitu i en Torradet i la Gresca
Seran la Gresca i el Torradet? 



























Què sortida tan divertida!!
Ens voleu escoltar? 





Tots estem emocionats i fins i tot algun fins i tot ha estat a punt de passar la tanca i anar cap a darrera... això de veure els capgrossos, gegantons i drac quiets ens ha deixat una mica parats, en agrada la festa i alguns esperàvem veure una mica més de moviment, però tot i així estem més que contents amb la nostra visita i després de les fotos de grup torna tocar buscar una parella, fer fila i cap a l'escola anar contents!!!

Els Pintors del Patufet!!!



Una, dos i tres!!! 
Pa-ta-ta!!!





















Abans de marxar però, la Mariona s'ha trobat amb el seu pare, cal dir que no se l'esperava i que en el moment de dir-li adéu s'ha posat una miqueta trista, però ràpidament ha recuperat el somriure!!!



I ara sí... cap a l'escola!!!

Quina sortida tant xula!!! Ara a cap esmorzar!!


Després d'una sortida tan divertida recuperem forces amb l'esmorzar i sortim a jugar al pati, però atenció, en entrar hem rebut una visita molt especial, ja tenim aquí en Tinet i el Gos, sí,sí... a partir d'avui ja estaran a la classe amb tots nosaltres i es convertiran en els nostres amics de viatge!!!

Quantes coses ens ha protat el Tinet!!!

En Tinet i el Gos












































Ja ho veieu, un matí d'allò més intens i ple de bons moments que us deixem en aquest petit recull!!! Esperem que us agradi!!!



Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada