divendres, 13 de setembre del 2013

Seguim!!!

Seguim amb les aventures i descobertes a la classe dels Pintors!!! Avui ha estat el segon dia i seguint la tònica d'ahir hem continuat gaudint de cada moment i passant-ho d'allò més bé!

Hem començat a descobrir el racons de la classe i el que anirem fent dia a dia! Tenim el racó de les emocions on cada matí ens preguntarem com ens sentim; els càrrecs que ens ajudaran a fer-nos responsables i autònoms: el racó del calendari on sabrem el dia,  el temps, l'estació i la dita del mes i el racó del recordem on podrem anar observant tot allò que volem aprendre i millorar!!! Quines ganes de començar que tenim tots!!! 

I aprofitant que tots ens hem relaxat i estàvem d'allò més tranquils hem rebut la visita de la Cèlia, en Cookie i la Lulu amb qui cada dimecres i divendres farem una estoneta d'anglès!!!

Hello...

I per començar...abans cal cantar i ballar!!!
























 Ens sentim a gust dins el grup i comencem ja a trobar "afinitats" en el moment de joc o seure a les taules o compartir o mirar contes.. 

La Nahia i la Carlota

En Dídac, en Noah i Yu An

L'Ainara, en Jordi i l'Antonio

L'Enric

Moment de contes... 













































































Han estat dos dies intensos: hem començat el P3,  hem conegut nous companys, mestres... ja ho podem dir ben fort som uns súper campions!!!!

Bon cap de setmana!!!!

Petonets!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada