dijous, 26 de setembre del 2013

Va d'emocions...

Ja estem a dijous, dijous de molta calor!!! Tal com algú ha dit un dia per anar a la platja i banyar-se!!!!  Això no ho hem pogut fer, però sí que ha estat un dia força complet: moments de manipulació i classificació de formes geomètriques en grans i petites, moments per crear una cara per divertida, moments de joc per conèixer-nos millor i fins i tot moments per relaxar-nos, sí, avui  en entrar del pati hem fet una mica de relaxació, molt necessària per poder estar concentrats i atents... quan estem molt nerviosos o esverats les coses no surten tan bé com ens agradaria i per aquest motiu si cal parar i relaxar-se ho farem i avui ho hem amb una mica de massatges!!! 

Formes petites

Formes grans

Conjunts acabats!!!

Jo sóc... 

I per acabar les ulleres!!!




















I com no... una mica de relax!!!




A la tarda l'activitat ha estat més relaxada, però igual d'intensa! Per començar agafem les cadires i fem mitja rotllana per fer una mica de conversa, és un moment molt important, cal que tots ens poguem mirar a la cara i així poder-nos escoltar millor, però tot just acabem de seure la Vanessa ens explica que caldrà tornar cap a les taules on podrem veure una sèrie d'imatges...


... quines cares...

En un primer moment només hem de mirar, però és inevitable imitar el que tenim davant!























Sí, es tracta d'imatges on els emocions i sentiments són molt clars, però no ens quedem aquí, sinó que seguidament cada Pintor escull la imatge que més li agrada i tornem al lloc de conversa!

- La meva té cara de por!!! 
- Doncs la meva està molt trista!
-  La meva té vergonya!
- Aquesta está molt contenta!
- Mireu, aquí està molt enfadada!!!
- Aquí es tapa, potser té por!

Sense adonar-nos-en hem fet la segona part de l'activitat, hem donat nom a l'emoció que teníem davant i hem classificat les imatges i aprofitant que alguns encara recordem els Monstre de Colors ho relacionem també amb els colors!! Mireu el resultat final!

Alegria

Tristesa

Ràbia

Por

Sorpresa i vergonya

I per acabar, com que els Pintors tenim moltes ganes de seguir descobrint i parlant d'emocions i volem que també els grans ho facin i ho tinguin present tenim un petit racó que us convidem a mirar on podreu trobar reflexions i cites molt boniques i que pel dia a dia van molt bé!!!!

El vostre racó... 

Petonets màgics!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada